Monday, May 30, 2011

Love Story

Adela EDU



Vernisaj: 8 iunie 2011, ora 18:00

“Am observat in trecerea  mea  prin medii familiare, lucruri socante; prin medii necunoscute , lucruri “ale mele”. Am simtit nevoia  sa le asimilez in ceea ce fac, in lucrarile mele, concret, folosindu-le ca suporturi , lipindu-le pe suporturi, desenandu-le sau notandu-le sub forma de cuvinte.

Love story pentru ca mi-am dat seama ca in experientele mele (creative) iubirea e intotdeauna  determinanta, fie prin prezenta fie prin absenta.

Love story pentru ca aceste imagini sunt reflectari ale unor trairi afective marcante pentru mine, ele sunt  cadre mai mult sau mai putin  reusite din filmul meu interior, singura sansa de exorcizare a emotiilor reprimate, singurul mod in care am stiut sa le aduc un omagiu.”

Expozitia va fi deschisa in perioada 8 -17 iunie 2011 si va fi inclusa in circuitul expozitional al evenimentului Noaptea Galeriilor din data de 10 iunie.

Congresul I al Institutiilor Spectrale

3-4 iunie 2011
UNAgaleria, Bucuresti 

Aparut din initiativa Muzeului Orb, Congresul I este primul dintr-o serie de evenimente dedicate reunirii, analizei si redefinirii institutiilor spectrale de tot felul. Institutia Spectrala este platforma conceptuala in perimetrul careia se intalnesc diverse institutii în curs de legitimare ocupand un spatiu hibrid intre autoritate, arta contemporana, institutionalizare si producere de discurs public.
Participanti individuali: Matei Demetrescu, Simina Neagu, Corina Lucia Apostol, Irina Costache si
Institutii participante (reprezentanti): Muzeul Orb (Veda Popovici), Kunsthalle Batistei (Claudiu Cobilanschi), PARApoliţia (Arnold Schlachter), Biroul de Cercetari Melodramatice (Irina Gheorghe si Alina Popa), Departamentul pentru Arta in Spatiul Public (Raluca Voinea, E-cart.ro),  Candidatul la Presedintie, MAMA – Muzeul Artei Modeste de Apartament (Luiza Alecsandru).
Va asteptam vineri incepand cu ora 11, la UNAgaleria, str. Budisteanu 10 si sambata de la aceeasi ora la Congresul I. Un program detaliat gasiti în attachment.


Prezentarile vor avea loc intre orele 11:00 si 16:00.

Parteneri:
GALERIA DE ARTA CONTEMPORANA A MUZEULUI BRUKENTHAL SIBIU
                         UNIVERSITATEA NATIONALA DE ARTE BUCURESTI