Sunday, October 21, 2012

Workshop de colaj Pe marginea expoziției: “Hannah Höch Collages from 1889 – 1978”


11-12/10/2012 – București

Workshop de colaj
Pe marginea expoziției:
“Hannah Höch Collages from 1889 – 1978”

Coordonat de Wiebke Trunk
http://www.wiebketrunk.de

Artist, profesor, curator, Wiebke Trunk propune un workshop de explorare - experimentală și performativă - a rolurilor si identităților sociale tradiționale și a reprezentării acestora pornind de la colajele Hannei Höch ca sursă de inspirație. 

Participanții la workshop vor avea ocazia sa imagineze si sa realizeze reprezentări hibride prin combinarea de materiale diverse prin colaj (textile, hârtie, carton etc.). Imaginile rezultate vor fi ulterior fotografiate și postate pe Internet.

Partea de activitati practice, in cadrul careia fiecare participant isi va exersa creativitatea, va fi acompaniata de o prezentare teoretica ilustrata a istoriei tehnicii colajului in arta internationala.

Workshop-ul se adreseaza cu prioritate studentilor Foto-Video, Grafica, Design, Pictura, Creatie vestimentara. Participarea se face in ordinea inscrierilor.

Workshop organizat de Goethe Institut, Romania In colaborare cu Universitatea Nationala de Arta Bucuresti si Centrul International pentru Arta Contemporana, CIAC

No comments: